pühapäev, 22. jaanuar 2023

Musta vee-jänese aasta 22.01.2023

Hiina kalendri järgi on aasta 2023 musta vee-jänese aasta, algab 21.jaanuari hilisõhtul ja kestab 9. veebruareini 2024.



Saabub must jänes, kes armastab siniseid lilli.
Must veejänes lõpetab 20-aastase epohhi ja on seega kõikide lõpetamiste aasta. Kui miski ei saa lõppeda, võib see jätkuda veel aastaid edasi.


Jänese aasta sunnib inimesi rohkem mõtlema sellele, mis on oluline ja mis mitte. Oma sisemise maailma tundmaõppimine on selle aasta üks peamisi märksõnu. Jänes teab päris hästi seda, et eesmärkide poole saab liikuda ainult siis, kui ennast usaldada.
Sellel aastal tuleb luua midagi uut ja olla arenemisprotsessis. Niisama paigalseis pole soositud. Ka ainult rutiinsetele tegevustele keskendumine ei taga selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud. Et aga edasi liikuda tuleb paika panna plaanid ja seda saab kõige paremini teha siis, kui usaldad oma sisetunnet. Kõikvõimalikud uued kohustused ja õpingud on sellel aastal soositud.
Teiste inimestega suhtlemine on samuti väga olulisel kohal. Tuleb julgelt oma ideid esile tuua, kuid seda tuleb teha nii, et teistes inimestes pahameelt ei tekitaks. Tuleks vältida vastasseisu teiste inimestega. See eeldab ka mõningal määral kavalust ja manipuleerimist, kuid seda eeldusel, et sellega liiale ei mindaks.
Kindlasti ei saa see olema kerge aasta. Katsumusi on palju ning takistusi tuleb ületada palju. Jänes on oma loomult erinevate takistuste ületaja.
Igat olukorda tuleks sellel aastal hinnasta täpselt ja hoolikalt. Mõnel hetkel on parem tegutseda, teisel aga oodata. Sellist analüüsi tuleb teha igapäevaselt, kui on soov oma eesmärkide poole liikuda. Kinnisilmi tormamine kindlasti kasuks ei tule.
Jänes on külluse sümbol. See tähendab üldiselt head majanduslikku seisu ja sellekohast arengut. Et seda saavutada, tuleb aga olla vastutustundlik ja hoolikas.
Jänes on kiire loom. See eeldab ka inimestelt seda, et sellel aastal tuleb kiirelt tegutseda. Uute võimaluste tekkimisel tuleb koheselt neist kinni haarata. Tuleks julgemalt kinni haarata nendesr võimalustest, mis aitavad Sul oma maailmapilti laiendada.
Jänes on pika eluea märk. Seetõttu on sellel aastal suure tähelepanu all tervis ja tervislikud eluviisid. Samuti on jänes viljakuse sümbol, mistõttu on see aasta hea aeg neile, kes on oma perre järelkasvu soovinud.
Rohkem pööratakse tähelepanu ka teistele inimestele ja nende heaolule. Jänes ei ole isekas ning soovib ka tema lähedastel, sugulastel ja naabritel hästi läheks. Suurepärane aasta reisimiseks. Reisida aga tasuks paikadesse, kus varem pole käinud. See võimaldaks juurde saada kogemusi ja teadmisi, mis on sellel aastal väga olulise tähendusega.
  • Jänes omab maagilist võlu, jõudu ja tarkust
  • kõik maailma tarkused on sinu sees – Jänes teab seda! - vaadata enda sisse, tutvuda oma sisemaailmaga ja leida sealt rahu
  • See aasta soosib igasugust suhtlemist, diplomaatiat ning avatust


Hiina uus aasta algab igal aastal erineval kuupäeval - jaanuari lõpus - veebruari alguses.

* Hiina astroloogias on kaksteist loomamärki, millest igaüks mõjutab ja märgistab üht kuuaastat ja sellel aastal sündinud inimeste iseloomuomadusi.
Rott, härg, tiiger, jänes, draakon, madu, hobune, lammas, ahv, kukk, koer, siga

* Hiina astroloogia põhineb 10-aastasel päikese-kuu tsüklil, mis on vana Hiina põllumajanduskalendri aluseks. Need tsüklid on jagatud viieks elemendiks:
maa, metall, vesi, puu, tuli



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar