reede, 12. veebruar 2021

Valge Yin metallpühvli aasta 12.02.2021

Hiina kalendri järgi algab täna uus aasta. Valge Yin metallpühvli aasta algus on seega 12. veebruaril 2021 ja see kestab 31. jaanuarini 2022. aastani.

METALL PÜHVEL võib olla jäik ja vahel lausa käre. Oma loomult on ta ambitsioonikas, edule orienteeritud ja vankumatult järjekindel. Aasta koosneb kahest elemendist Metall ja Maa. Nende energiate koosmõju loob pildi vastupidavust, otsusekindlast ja süsteemsest energiast. Ei midagi juhuslikku, kõik toimub vastavalt kavandatud (aeglasele, pikaajalisele) plaanile. Pilt on läbimõeldud, detailne, kuid varjatud. Metall Pühvli aasta ei toeta armastust, abielu, ega suhteid, sest partnerluse energia on madal. Raskusi on tööÖ leidmisega ja raha tööle panemisega, sest selle valdkonna energia on madal. Aasta räägib palju rahast, kuid ise ei ole võimeline suurt raha saavutama. Ka enesejuhtimise ja teiste juhtimise energia on madal. Seega on praegu parim aeg, et õppida, ennast täiendada, ja saadud tarkusi-kogemusi-oskusi igapäevaelus kasutada. Pühvel võtab rahulikumalt ja me harjume olukorraga ning uue haigusega.

Pühvel on töötegemise ja sihikindluse sünonüüm. Seetõttu on sellel aastal enamikel inimestel oodata positiivseid arenguid. Kui suured need arengud olema saavad, sõltub sellest, kui palju iga inimene on valmis ennast pingutama. Raskustele ei tohi alla anda, vaid need tuleb ületada.

Metallpühvel raskusi ei karda. Ambitsioonide täitmine saab olema üheks peamiseks eesmärgiks enamikele inimestele. Peamine on see, et tuleb vaadata tulevikku. Peaasi, et oleks piisaval määral tööd. Raskuste tekkimisel tööalases elus, kandub see kiiresti ka muudesse eluvaldkondadesse. Rahaasjad on sellel aastal samuti paranemas. Need, kes on pidanud taluma rahaliste vahendite nappust, võiks see aasta kaasa tuua väga positiivseid arenguid.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar