esmaspäev, 29. aprill 2013

Kultuuripärandi aasta! Kägärä tants.Võhma gümnaasiumi 1- 4 kl õpilased.

 
Kultuuriministeerium on 2013 aasta kuulutanud kultuuripärandi aastaks, millega kutsutakse inimesi üles leidma ja hindama väärtuslikku meie ümber. Kultuuripärand kannab kultuuri järjepidevust ja pärandi hoidmisel tuleb mõelda eelkõige sellele, kuidas me seda teeme ning kellele me seda säilitame.
 
 29. aprillil tähistasime meie ka  Võhma gümnaasiumis 1-4 klassi õpilastega rahvusvahelist tantsupäeva, nii nagu paljudes Eesti paikades! Traditsioone jätkates oli  sellelgi aastal võimalus kõigil Eesti tantsuhuvilistel tähistada tantsupäeva ühistantsimisega. Tantsuks meie enda eesti rahvatants. 2013 aastal tantsime tantsu Kägärä.
 
Kägärä ühistantsimisest osavõtmise tingimused: 1.  29. aprillil kell 13.05 raadio Vikerraadio sagedusel Kägärä tantsu muusika
2. Tantsige rõõmu ja lustiga Kägärät oma tantsurühmaga, töökaaslastega, perega, sõpradega, huviringiga või võhivõõrastega vabalt valitud asukohas
3. Kindlasti filmige oma tantsu ning laadige see YouTube keskkonda. Video nimeks palume panna „Rahvusvaheline tantsupäev 2013 - TANTSIVA KOLLEKTIIVI NIMI"
4. Lingi oma videost palume saata ka aadressile errs@errs.ee Eesti
 
 
 
 
Vido on üles laetud  YouTube keskkonda ja link saadetud errs@errs.ee
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar