pühapäev, 22. detsember 2013

Võhma linnalaste jõulupidu kultuurimajas. P 22.12.13

 
Jõulupidu linnalastele algas kaunite jõululauludega. Nii nagu igal aastal ikka, antakse aasta lõpus uutele ilmakodanikele hõbelusukas ja soojad õnnitluse lapsevanematele. Sellele järgnes väga lõbus ja huvitav näitemäng. Vaheajal tantsisid rahvatantsulapsed - " Aisakell" ja "Oo päkapikk". Pärast said kõik lapsed kingitused.
 





















reede, 20. detsember 2013

Võma gümnaasiumi aktus. 20.12

 
Võhma gümnaasiumi teise veerandi viimasel päeval toimus pikk aktus. Lavale astusid laulma ja tantsima lasteaia lapsed. Rahvatantsurühm Rukkilill esines taaskord kahe tantsuga: "Aisakell" ja "Oo, päkapikk". Päeva lõpus mängisid näitering publikule huvitava näidendi.
 











































neljapäev, 19. detsember 2013

Võhma gümnaasiumi jõulupidu 19.12

 
Tänavu aasta Võhma kooli jõulupidu oli üles ehitatud ajarännuks vanaaegsetest jõuludest tänapäevani. Omapäraese sissejuhatuse tõid 11-12 klass publikule ootamatu üllatuse - romantiline küünlavalgus, lauale toodi päris seapea. Igal klassil oli oma roll, kus esitati nii laule, luuletusi, tantse kui ka näitemängu. Sai näha klasside poolt filmitud jõuluteemalisi videoklippe. Pidu oli hästi läbi mõeldud, organiseeritud ja huvitav. Kohale jõudnud 2 jõulutaati tegid ka omalt poolt väikese esitluse - tantsisid breiktantsu. Pärast eeskava lõppemist läksid jõulutaadid koos 1-4 klassiga II korrusele trallima - ringmäng mängima, laulma, tantsima, kingikotte lunastama.
 















Lapsed jõuluvana ees salmi lugemas.
 

kolmapäev, 18. detsember 2013

Jõululaat kolmapäeval 18.12



Võhma gümnaasiumi II klassi õpilased esinesid tantsuga "Aisakell".
 













Laadapäeva lõpetas V klassi esietendus.